Beneden Leeuwen 2015

Boeren Kratje

Boerenkratje is een wekelijkse krat boodschappen met verse producten van lokale boeren.
Het gaat rechtstreeks van de boer, hup de krat in!  We proberen het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken.
De inhoud van het kratje kun je iedere week vinden op onze website en  Facebookpagina.
De Boerenkratjes worden op Maandag bezorgd.

  • Wekelijkse krat met verse boodschappen van de lokale boeren.
  • Vlees Groente Fruit Eieren Zuivel en soms vis,brood of een lokale lekkernij.

Zwartjes, Uiteenlopende timmerdiensten

Bij Timmerbedrijf P. Zwartjes bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende diensten. Wij voeren al jaren de meest complexe timmerwerkzaamheden uit, maar ook voor relatief eenvoudige timmerklussen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij hen terecht als particulier en bedrijf voor onder andere de volgende diensten:

Leds do It Now

In Nijmegen is sinds begin 2010 een nieuw bedrijf gevestigd met de toepasselijke naam Leds Do It Now. Het is gespecialiseerd in ledverlichting en met name de retrofit ledlampen. Dit zijn ledlampen die één op één de bekende gloei,- spaar- en halogeen lampen kunnen vervangen.

Toine de Keijzer Tuintechniek

Op onze website vindt U geen winkelmandje , daar we geen groothandel zijn , maar regionaal dealer van diversen A-merken. We verkopen dan ook geen lucht , maar echte machines

Holland gaat Duurzaam

Wij zijn een bedrijf gevestigd in wijchen, wij adviseren en leveren zonnepanelen en zonneboiler aan particulieren en bedrijven.

Duits Groep

Uw partner van schoorsteen tot fundatie, de keuze voor een onderhouds- en renovatiebedrijf is niet gemakkelijk. Of het nu gaat om uw eigen huis, om commercieel vastgoed of om onderdelen van een woningcoöperatie. U wilt service, flexibiliteit en kwaliteit, maar -laten we eerlijk zijn- dat roept iedereen. Efficiency, ook belangrijk, want u wilt niet lang stof en rotzooi in huis. Duurzaamheid, want u wilt een oplossing voor lange termijn met zo min mogelijk onderhoud.

Sit & Heat

is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een kussen. Dit kussen is verkrijgbaar in een bekabelde variant of met een accu (draadloos). Met Sit & Heat wordt 95% aan energiekosten bespaard. De verwarmde zitplaatsen zijn zeer comfortabel.

5 Plus 1

Bedenken en bouwen. 5plus1 weet dat alleen strategieën die aanhaken bij wat mensen ècht bezig houdt en beweegt, succesvol zullen zijn. Maar ook dat je er met deze kennis alleen nog niet bent. De bouwstenen van een strategie moeten ook nog vertaald worden naar aansprekende acties en middelen voor de doelgroep.

Dit vraagt om een flinke dosis kennis maar ook om creativiteit, tegendraadsheid, betrokkenheid en bereidheid om echt contact met uw doelgroep te maken. Na 20 jaar marktonderzoek is dit ‘in de huid kruipen van ..’ voor ons een tweede natuur geworden.

Wat we doen, doen we goed en gedreven; we kunnen niet anders.

Opgewekt Maas & Waal

wil dat de energie die in onze regio wordt gebruikt zoveel mogelijk duurzaam en in het land van Maas en Waal wordt opgewekt. We zijn een coöperatie met leden die daar aan willen bijdragen. Om het doel te bereiken kunnen we bijvoorbeeld:

Een lokale duurzame-energiecoöperatie

  • samen investeren in lokale, duurzame elektriciteitsopwekking
  • mensen helpen bij het besparen op gas- en elektriciteitsverbruik
  • collectief en goedkoop groene stroom inkopen
  • objectieve hulp bieden aan regio versterken, doordat de leden samen bezig zijn met duurzame energie(opwekking).mensen die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen en zonneboilers
  • voorlichting geven op scholen over klimaat en duurzaamheid

Daarnaast kan een coöperatie de sociale cohesie in de in de regio versterken, doordat de leden samen bezig zijn met duurzame energie(opwekking).

Solesta

De missie van Solesta is het leveren van maatschappelijk verantwoorde oplossingen voor duurzame energie en daarbij passende bedrijfsvoering.
Dit geeft ons de drive voor de ontwikkeling, productie en levering van zonne-energiesystemen in een prettige werkomgeving, die recht doet aan ieders kwaliteiten.
“De zon schijnt voor iedereen”.