– Wijchen 2017

Deelnemers Wijchen 2017, op 30 april van 13 – 17 uur. LIJST WORDT NOG AANGEVULD!

Autobedrijf Bochane
Ervaar elektrisch rijden!
Uw eerste baan… Uw eerste eigen huis… Uw eerste auto… Sommige dingen vergeet u uw hele leven niet. De kans is heel groot dat de eerste keer elektrisch rijden ook in dit rijtje onvergetelijke momenten komt.
Kom daarom op zondag 30 april naar de markt in Wijchen. Renault dealer Bochane presenteert daar de nieuwe Renault ZOE!
http://www.bochane.nl/renault/modellen/zoe/

Beebox
Willem&Drees/Beebox is een maaltijdbox met bijbehorende recepten. Onze boxen zijn gevuld met biologische ingrediënten van eigen bodem, tegen een scherpe prijs. In onze webshop kun je producten bijbestellen voor een lekkere lunch of ontbijt of voor een extra maaltijd.
http://beebox.nl/oda

Lelie Installatiebedrijf
Lelie Installatiebedrijf is de partner in de regio voor totaaloplossingen in de installatietechniek. Wij bieden klimaatbeheersingssystemen, loodgieters-, dak- en zinkwerk voor particulieren, bedrijven en aannemers. Ons product is de basis voor een comfortabel woon- en werkklimaat. Met onze oplossings- en klantgerichte aanpak streven wij naar een duurzame relatie.
http://www.installatiebedrijflelie.nl/

Lieks Atelier
Voor kinderen is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om in Lieks Atelier te knutselen met gebruikte materialen en 3D-verf. (locatie vlakbij de markt: overdekte winkelpromenade)

Groot springkussen op de markt!

Timmerbedrijf Zwartjes
Timmerbedrijf P. Zwartjes is al 30 jaar een begrip in de omgeving voor het leveren en plaatsen van houten kozijnen, deuren, trappen en ramen. De laatste tien jaar hebben wij het vandraainaarkiepraam ontwikkeld om in elk bestaand houten kozijn een draaikiepraam te kunnen plaatsen.Zie onze websites:
www.timmerbedrijf-zwartjes.nl
www.vandraainaarkiepraam.nl

AHT-Netherlands BV
Infra rood verwarming levert een beter warmtecomfort en een gezonder binnenklimaat. In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen is het bovendien goedkoper in aanschaf én gebruik. AHT-Netherlands laat op haar stand een serie infra rood producten zien voor alle denkbare toepassingen.
telefoon 0641244577
http://www.aht-netherlands.com

Holland gaat duurzaam
Advies, verkoop en montage van zonnepanelen en zonneboilers. De meest duurzame oplossing is het combineren van een zonneboiler met zonnepanelen. De boiler gebruik je voor het verwarmen van je water en huis en de panelen gebruik je dan voor het opwekken van elektriciteit. Je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt dan aanzienlijk lager. We geven fiscale adviezen (ook als u geen ondernemer bent kunt u de BTW terug krijgen!).
http://www.zonnepanelenwijchen.nl

Huismerk Energie
Het is voorjaar! Het zonnetje begint te schijnen, bloemen komen tevoorschijn. Het is tijd voor nieuwe energie! Groen in plaats van grijs. En dit voorjaar brengen wij jou deze nieuwe energie uit de regio, met € 100 extra lentekorting!
http://huismerkenergie.nl/nieuwe-energie-nijmegen

Van de Bron
Energie direct Vandebron: Eerlijk, transparant, schoon en voor een goede prijs. Graag helpen we u op de markt met een goede en gezonde keuze, samen zetten we de energiemarkt op zijn kop want een traditionele energieleverancier hebben we niet meer nodig. Wees welkom.
Vandebron Nijmegen, Lange Hezelstraat 15, Nijmegen, telefoon 024-8450053
Website: www.vandebron.nl

Duits isolatie
Duits isolatie is een kwaliteits partner op het gebied van duurzaamheid. Spouwmuur isolatie bodemisolatie en vloerisolatie  zijn de speerpunten van ons bedrijf. Wij ontzorgen u in uw duurzaamheidsvraag.

Wereldwinkel Wijchen
De Wijchense Wereldwinkel, gevestigd aan de Touwslagersbaan 8, bestaat al bijna 40 jaar in Wijchen. We zijn een vereniging van ongeveer 30 vrijwilligers die samen de winkel in stand houden en runnen. We verkopen eerlijke (cadeau)producten, FAIRTRADE omdat producenten in ontwikkelingslanden ermee worden geholpen een dagelijks bestaan te verdienen, en DUURZAAM omdat het milieu er zo min mogelijk door belast wordt.
Website www.wereldwinkelwijchen.nl
Email secretaris@wijchensewereldwinkel.nl – telefoon: 024-06454069

Loket duurzaam wonen plus (gemeente Wijchen)
Jos van der Lint komt namens de gemeente. Hij adviseert (onafhankelijk) de bezoekers van de Duurzaamheidsmarkt Wijchen over energiemaatregelen op en aan het huis.

Windpark Nijmegen-Betuwe, samen met Wind in Wijchen en het platform Burgers geven Energie
Coöperatie WindpowerNijmegen realiseerde in 2016 Windpark Nijmegen-Betuwe met 4 molens langs de A15. Rondom de windmolens werkt de coöperatie aan de ontwikkeling van zonnepark de Grift, dat in de loop van 2017 verder wordt geconcretiseerd.
http://www.windparknijmegenbetuwe.nl/ – Contactgegevens: info@windparknijmegenbetuwe.nl
http://www.burgersgevenenergie.nl

DAR
In juni krijgen inwoners van Wijchen een papiercontainer. Komt u kijken hoe uw nieuwe papiercontainer eruit ziet? Dar en de gemeente Wijchen laten het u graag zien. U kunt ook meteen uw afvalkennis testen: waar hoort het gebruikte theezakje thuis, die chipszak: plastic of restafval? Doe mee met het afvalscheidingsspel op de Duurzaamheidsmarkt en u weet meteen het antwoord.
www.dar.nl

Sana Flore
Met de duurzame en milieuvriendelijke meststoffen en 100% biologische Groene Aanslagreiniger van Sana Flore bieden wij producten die een bijdrage leveren aan een gezond milieu. Sana Flore biedt voor de particuliere markt kwalitatief hoogwaardige producten voor duurzaam onderhoud van uw tuin.
Onze webshop is te vinden op www.sanaflore.nl

Qurrent
Als energiebedrijf met een Stichting als eigenaar richten wij ons niet op zoveel mogelijk winst maar op ons ideaal: Nederland energieneutraal. Dit is wat ons onderscheid van alle andere energiebedrijven in Nederland en hierdoor kunnen wij oprecht het verschil maken. Dit kunnen wij niet alleen, kom daarom naar onze Inspiration Tree en ontvang een zakje boomzaadjes zodat jij ook je bijdrage kunt leveren!
http://www.qurrent.nl

Repaircafé Wijchen
Niet aanwezig met een stand, maar wel met 1 persoon met sandwich-bord om het Repaircafé onder de aandacht te brengen en vragen te beantwoorden.
http://www.repaircafewijchen.nl

Lette Advies Wijchen
U wilt uw huis of bedrijf duurzaam maken, maar u weet niet wat het beste is? Ik help u, als onafhankelijke energieadviseur hier graag mee, zodat u met een gerust hart de juiste keuzes kunt maken. Dit kan al met een korte energiescan of een uitgebreid maatwerkadvies. Ik denk graag met u mee. Ook voor energielabels. Meer info op www.letteadvies.nl, email info@letteadvies.nl, tel. 0625494276